Lips, eyes and nails

Sponset

God sommer!

 

Om tre dager setter jeg meg på flyet til Side i Tyrkia. Jeg skal tilbringe to uker med kjæresten, familie og all inklusiv på et stort 5-stjerners hotell. Jeg har faktisk ikke reist utenfor Norge siden jeg var i Mexico, så nå er det jammen på tide å komme seg til varmen. Norsk sommer er ingenting… Vannet er kaldt, det kommer plutselig skyer, og det regner. Ekte sommer er å ligge på en milelang strand, 40 varmegrader med en drink i hånden. Jeg kommer til å kose meg gløgg! Jeg er så heldig som skal på tur med alle disse fantastiske menneskene som jeg har i livet mitt!

For å være helt klar for ferie har jeg fått ordnet noen essensielle ting. Jeg har tatt litt restylane, fyllt på vippeextensionsene mine og fått gelenegler. Som jeg skrev sist, så går jeg til Tønsberg Negl&Vipper på Sem. Jeg skal for andre gang skryte en del av Camila Holst som gjør en formidabel jobb med vippene mine. Jeg er MEKTIG imponert over hvor fornøyd jeg faktisk er med spesielt vippene. De er fyldige, lange og myke, og det er ingen av dem som stikker eller henger skjevt. Ofte kan jo noen av vippene stikke litt når man blunker, men det har jeg ikke opplevd når Camilla har gjort det. Hun er kjempegod med presisjon og hun bruker ikke for lang tid. Hun jobber effektivt. 

Før påfyll:

Etter påfyll:

Det er veldig lenge siden jeg har gjort noe særlig godt for neglene mine. Hverdagen har slått inn, og jeg tar meg aldri tid til å verken file eller pynte dem på noen måte. Nå har det endelig skjedd! Jeg har fått gelenegler av Tønsberg Negl&Vipper, og det er helt herlig.Jeg velger så og si alltid fransk i og m

lk skal ha så utrolig mye juggel og farger på neglene, det blir rett og slett litt for trashy.  Det er fint med en liten sten på helt nøytrale negler, men spar dere for farger som oransje, gult og grønt. (Den eneste som klarer å gjøre dette med stil er Triana Iglesias!

Uansett er jeg fornøyd med hvordan neglene mine har blitt. De gikk fra å være flisete og nedspist til classy and fabulous. Jeg gleder meg til å ikke være redd for at noen ser på neglene mine og tenker at de er stygge! Nå kommer jeg jo til å få masse komplimenter istedenfor. 

Før (Ikke le, mobb eller døm):

Etter:

OMG, nå er jeg klar for ferie!

For dere som er heldige kan det hende dere rekker å få 50% på alle behandlinger hos Tønsberg Negl&Vipper hvis dere får time mandag eller tirsdag. Ring 48 15 80 16 for time. Dere kan få enda mer informasjon på facebook HER 🙂. De har også nettside: www.tbgneglogvipper.com

XOXO

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg