Vippefin (50% rabatt)

 

Forrige uke var jeg på Tønsberg Negl&Vipper og fikk nye vipper. Dette er en nyåpnet salong som ligger sentralt på Sem i Tønsberg. De tilbyr en god rekke behandlinger. Negler, vipper, hårfjerning, permanent farge, HiBrow osv. Den er intim og koselig, og jeg følte at jeg ble tatt vare på. Da jeg kom inn døren møtte jeg på to store smil! Jeg synes det er viktig at man ikke føler at man blir lagt på et samlebånd når det kommer til behandlinger som dette. Jeg liker det best på den måten at man føler at behandleren har godt med tid til meg som kunde, og at jeg føler meg velkommen. 

Jeg har egentlig ikke greie på de forskjellige vippeteknikkene som finnes, så jeg spurte rett og slett om hva som var anbefalt. Da ble vi enige om Volumvipper (3D). Dette er visstnok det de fleste velger, siden det gir en veldig fin effekt. Å sette på vippeextensions er ikke en behandling med noen som helst smerte involvert. Forrige gang jeg gjorde det sovnet jeg faktisk.. Det er veldig harmonisk, og man kan bare ligge og slappe av under hele prosessen. Det er muligens litt ekkelt første gang, siden vi ikke er vandt til at noen pirker oppe ved øynene våre, men det er ikke vondt på noen måte. Du lukker øynene og venter på å få vakre vipper.

Jeg har hatt vippeextensions to ganger tidligere hos to forskjellige behandlere. Jeg har vært fornøyd begge gangene, men denne gangen ble jeg mest fornøyd! Vippene er utrolig fine, og jeg gleder meg til å dra på etterfylling. Jeg valgte ca middels lange vipper. Jeg ville ha dem litt lange, men ikke for mye, da ville jeg nok sett litt rar ut. Da jeg fikk åpnet øynene og sett på vippene ble jeg faktisk litt overrasket. Jeg synes de ble utrolig fine, og jeg var utrolig fornøyd! Det er utrolig deilig å våkne hver dag med perfekte vipper. Det gjør noe helt spesielt med ansiktet og utstrålingen. Det er veldig feminint, og det fremhever øynene på en forførerisk måte. 

Jeg skal snart tilbake for å ordne påfyll. Dette må utføres for at resultatet skal holde seg godt over tid, hvis ikke varer det ikke like lenge. 

Alt i alt er jeg 100% fornøyd med hele opplevelsen og resultatet. Noe som jeg kan glede alle som bor i nærområdet med er at det er 50% avslag på ALLE behandlinger ut JUNI!! Jeg tenkte selv få fikset neglene mine neste gang jeg er der.

For timebestilling: 481 58 016

Facebookside: Tønsberg Negl&Vipper

Nettside: http://www.tbgneglogvipper.com/

 

Priser for vipper hos Tønsberg Negl&Vipper:

Èn til én fullt sett: 1300kr

påfyll 2 uker: 380kr

påfyll 3 uker: 480kr

påfyll 4 uker: 530kr

Volumvipper fullt sett: 1500kr
påfyll fra: 550kr 

FØR:

ETTER:

Rene og innbydende lokaler.

(Sponset innlegg)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg