It’s a beautiful day

Hei, alle sammen!

Endelig er det “helg”. For meg kan hver eneste dag føles litt som helg.. Sove lenge, gå lange turer, nyte været. I og med at jeg er blitt så vendt til å ha det slik, blir høydepunktet fort den ekte helgen. Kjæresten har fri, og jeg kan glede meg til ekte kvalitetstid. I kveld er det entrecoté og fløtegratinerte poteter på menyen. Dette er en av mine favorittretter! Kjæresten er en mester på kjøkkenet!

I går fikk jeg en pakke fra “Glossybox” i posten. Jeg fikk plutselig med meg at det går an å abonnere på beautyboxer, og da måtte jeg bare prøve! Det koster rundt 200 kr i måneden, og da får jeg rett og slett en eske med litt forskjellige produkter i hver måned. Dette er en fin måte å få teste forskjellige produkter på, i tillegg til at det er gøy å få en overraskelse i posten hver måned. Denne måneden fikk jeg leppestift, vippeserum, negllakk, øyeskygge og prøver på en ny dagkrem. Jeg var mest fornøyd med fargen på leppestiften, for det var tilfeldigvis akkurat den nyansen jeg liker best i rødt. Jeg får se om den holder godt i lengden også. Det blir så klart spennende å se om de andre produktene leverer like bra. Øyeskyggen var i en svalt grønn nyanse, og jeg har også brukt den i dag, den passet til øynene mine!

For dere som vil prøve Glossybox, så tror jeg det er www.glossybox.no. Dette er ikke noe jeg får sponset, kun noe jeg har valgt selv å betale for, siden jeg liker konseptet.

Sånn helt uten videre, så vil jeg fortelle hvilken parfyme som er min favoritt! Jeg bruker for det meste Coco Chanel Mademoiselle. Denne er ung, classy og elegant. Den har en veldig deilig og egen duft, og den setter et særegent preg. Tilfeldigvis er den også en av de mest solgte dameparfymene i hele verden.. Det er det jo en god grunn til, for den lukter jo fantastisk!

God helg! XOXO

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg