Stay Classy – Sommerinspirasjon

“Your clothes should be tight enough to show you´re a woman, but loose enough to show you´re a lady”.

 

I dag er det hele 20 grader her på Nøtterøy. Været er helt nydelig. Dette får meg til å glede meg enda mer til sommeren. Jeg føler at sommeren er den perfekte tiden for å dra frem det fineste og mest feminine som finnes av klær. Pasteller, blonder, kjoler, hatter, høye heler og høy sjampanjeføring. Det er sommer for meg. Jeg går egentlig aldri med shorts om sommeren, kun hvis jeg skal på stranden eller ned til frokost. Jeg føler meg rett og slett bedre i kjoler og skjørt. Det gir et mer feminint inntrykk, og det passer bedre til personligheten min. 

Sommeren for meg er ferie, soling, lange kvelder ute, restauranter, musserende vin, strawberry daquiry, roser, gode relasjoner, sjampanjelunsj, palmer, bølgesus, hakuna matata, siesta, solnedgang, jordbær, reker.. Jeg blir vel aldri ferdig. Sommeren er tiden hvor alt føles bekymringsfritt og fantastisk. Til sommeren skal jeg på ferie med kjæresten og familien min. Jeg gleder meg kjempemasse allerede!


Jeg vil også si takk til dere som ga meg tips ifht å slutte med snus, jeg skal tenke masse på det! Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal slutte 🙂

 


Hva er deres sommerplaner?

#STAYCLASSY

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg