Fornuft og følelser

“Stop whatever you´re doing, we need to shop”.

Desverre er mandag kommet. Jeg føler helst at helgen er den tiden jeg nyter mest, og sånn er det vel for de fleste andre. 

Problemet hos meg ligger i at jeg ikke har noe som helst å ta meg til i ukedagene. Høydepunktet består ofte i å gå tur med hundene eller spise lunsj med for eksempel mamma. Nå er det slik at jeg er på diett, og da må jeg også forsøke å unngå å spise lunsj. Spising på restaurant matcher ikke med min diett. Det eneste jeg rett og slett kunne tenke meg å gjøre er å ligge på en strand og sole meg eller shoppe. I og med at jeg er permittert, må jeg være forsiktig med hvor mye penger jeg bruker på “unødvendige” ting. Jeg bør la være å kjøpe noe annet enn mat. Jeg er stort sett vandt med å kunne gjøre nesten akkurat som jeg vil.. men nå kan jeg ikke det. Dette setter en enorm sperre for mine hverdagslige behov. Jeg elsker å kjøpe ting, alt fra klær og sko til sminke og velværeprodukter. Nå må jeg holde meg i strupen. Jeg er heldigvis blitt flink til å spare penger, og bedre skal jeg bli. Jeg har også planer om å slutte med snus når jeg ser at “lageret” her hjemme går tomt. Jeg kommer til å gå hjemme og riste og dunke hodet i veggen, men jeg kommer til å spare mye på å slutte og snuse. Da har jeg kun regninger og litt mat å bruke penger på, og da blir det fort litt til overs. Jeg tror dette kan bli en suksessplan.

Så lenge man vil noe nok, så får man det også til. Jeg har neeesten bestemt meg helt for å slutte med snus, og jeg mangler bare en liten dråpe meg vilje for å vite at det skal gå heelt fint. Alt sitter i hodet. Jeg må bare vite med meg selv at jeg har lyst, og at jeg kommer til å klare det. Jeg trenger ikke forgifte kroppen min med nikotin og merkelige kjemikalier. Det holder meg vin i helgene, hehe. Vin er definitivt en favorittsyssel i helgene, så denne fordelen skal jeg beholde, men den blir den eneste. Frem til jeg begynner å jobbe igjen kommer jeg til å være et nytt menneske. Jeg håper bare at det ikke tar så lang tid før suget etter nikotin går bort, for jeg vil helst bare få det overstått.

Har noen av dere noen tips for å slutte med snus/nikotin? Jeg tar tipsene gledelig imot!

Snakk om dårlig viljestyrke.. Akkurat nå, i det jeg skriver innlegget, tenkte jeg titte litt på nettet etter klær jeg ønsker meg, som jeg kunne legge ut bilde av. Så endte det faktisk med at jeg bestilte en kjole.. Jeg er helt umulig. MEN det skal sies at jeg ikke husker sist jeg kjøpte noe som helst unødvendig..

Jeg bestilte denne kjolen, var ikke den fin? hehehehe. 

Ha en fortsatt fin mandag!

#STAYCLASSY

 

8 kommentarer
  1. Ha alltid knaske gulrøtter/sukkererter i nærheten hver gang du har lyst på en snus! Pluss at det er sunt og spise! Eller tygg sterk tyggegummi, og legg den under leppa 😛 kan jo hende det hjelper!!

  2. Hei Aurora 🙂 så gøy og se at du har begynt og blogge igjen,jeg har savnet bloggingen din 😀 kjolen du har bestilt var kjempefin 😉 følger du med årets paradise hotel ? hvis du gjør det, hvem er din favoritt ? 🙂

  3. Så bra du skal prøve å slutte! Selv er jeg på dag 9 med snusslutt og det går overraskende bra 🙂 MEN, du må være 110% innstilt på at du skal slutte. Det hjelper ikke bare være “halvveis” klar. Jeg trappet det ned litt da, før jeg slutta. Den uka jeg hadde bestemt meg, hadde jeg kun snust opp 2 snusbokser og etter det var jeg done. Last ned “slutta” appen på tlf, den får jeg faktisk motivasjon av 🙂 Der står det jo hvor lenge jeg har vært snusfri og hvor mye penger jeg sparer på det! Veldig kjekt 😉 Samtidig anbefaler jeg deg og ha tyggis i nærheten, slik at du kan ta en tyggis når du kjenner snussuget!
   Dette er første gang jeg prøver slutte (har snust i 8 år) og det går utrolig bra, så jeg er jo stolt av meg selv! Hehe:)
   Husk å gi seg selv masse komplimenter og ros hvis du klarer å slutte, og ta imot all ros du kan få fra andre i tillegg!!
   Masse lykke til, jeg heier på deg!!! :):!

  4. E sigaretter hjelper ikke, de er avhengighets skapende, bruk tyggis og gulrøtter og sukkererter og gjerne slutta appen til hjelp

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg