Forbanna pissmegge

“Maybe you just want me to be as unhappy as you are”.

I går hadde jeg det enormt hyggelig. Jeg var omgitt av mennesker som er gode, snille og reflekterte. Menneskene jeg foretrekker å ha i livet mitt er mennesker som utstråler en enorm godhet. Jeg kjenner igjen disse menneskene veldig fort, og jeg knytter meg alltid veldig sterkt til dem. Jeg får rett og slett så utrolig lyst til å være god og snill mot dem, for jeg ser at de er så ekte hele tiden, og jeg ønsker dem kun det beste i verden. Disse menneskene er mine enhjørninger, og jeg gjør alt som står i min makt for å vise dem hvor mye jeg verdsetter dem.

Kvelden ble tilbragt på et utested i Horten hvor Ivan Mudd hadde liveshow. Jeg fikk æren av å konfransiere bittelitt rett før bandet satte i gang. Det er en stor kontrast mellom meg som Paradise Hotel deltaker og Ivan Mudd som er en god del mer rocket og “Tøffere”. Jeg ble veldig imponert over hvor bra bandet var live, og jeg synes det er ganske kult å se en sånn side av min egen sjef. Han er råtøff, og han legger virkelig hjertet og sjelen sin i musikken han produserer. En eller annen gang skal de ha konsert på Papirhuset her i Tønsberg, og da skal jeg også være konfransier. Det blir råbra!

I henhold til overskriften:

Før vi skulle hjem i natt, skulle vi på et lite nachspiel hos en kollega. Han og en eller annen kvinne som var dukket opp hadde prestert å drikke opp resten av vinen jeg hadde spart.. Jeg ble tilbudt øl, men jeg drikker kun en øl om jeg får betalt for det, for å si det slik. Jeg forventet selvfølgelig en unnskyldning for dette. Kollegaen min la seg flat, og jeg skjønte at det ikke var intensjonen, for han trodde ikke vi skulle komme tilbake.. Helt OK. Men… Da jeg skulle prate med hun jenta som hadde vært med på å tømme vinen min, fikk jeg så og si en kald skulder. Hun klarte overhodet ikke si unnskyld, og hun pratet til meg på en enormt hoven måte. Hun så på meg som om jeg ikke eide en eneste hjernecelle. Jeg er et veldig tålmodig menneske, men her kjente jeg at presset ble for stort. Jeg sa rett ut til henne at jeg forventet at hun skulle prate til meg på en ordentlig måte, for jeg hadde ikke gjort henne noe galt. Men gud bedre, for et forferdelig kvinnemenneske! Jeg ble oppriktig opprømt over hvor grusomme noen jenter kan være. Jeg håper for guds skyld kollegaen min ikke utførte noen som helst seksuelle samkvem med denne jenta.(Hun er ingen dame, hun er en simpel jente uten klasse). Min kollega kan få seg så utrolig mye bedre enn henne. Hun hadde en forferdelig personlighet, i tillegg til at hun så ut som noen hadde spydd henne ut dagen før. En stygg personlighet gjør hvilket som helst pent menneske stygt.. Og denne jenta hadde en fryktelig personlighet. Jeg forstår ikke at det går an å oppføre seg slik mot noen man ikke kjenner. Det er ekstremt urettferdig og ufyselig. Jeg håper denne jenta våknet i dag og forsto hva hun hadde holdt på med, jeg håper hun skammer seg. Jeg vil virkelig ikke ha slike mennesker i livet mitt, de har ingenting å tilby.. Da vi skulle dra, så jeg henne rett inn i øynene, og det eneste jeg sa var “Excuse me”.

Ellers hadde jeg det ekstremt fint i går! Bilder sier mer enn ord.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg