Blondes have more fun! (Advarsel om forstyrrende bilde)

“I¨m blonde. What´s your excuse?”

 

Endelig er det lørdag, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at det er helg. I går fant jeg ut at jeg ville ha håret mitt enda lysere, så nå er jeg nesten så blond som jeg kan bli. Nok om det.. I dag går turen til Horten på en konsert som sjefen min har. Han har et band som heter Ivan Mudd, og det er faktisk ganske bra! Sangene hans ligger på Spotify, så det er bare å søke opp “Ivan Mudd”. Jeg har aldri sett ham live, så jeg gleder meg skikkelig! Det er andre kollegaer som også kommer, så jeg tror dette skal bli en helaften.

Det jeg tenkte å vise dere i dag, er noe som for min del er forstyrrende, morsomt, interessant og merkelig. Noen gangen går jeg gjennom meldinger fra “fans” på instagram og facebook. Det er HELT UTROLIG hvor mye rart jeg finner! Jeg blir bare glad når jeg leser meldinger med fine og snille ord, og det hende jeg tar meg tiden til å svare også. Men jeg lurer utrolig på hva intensjonen til noen er når jeg ser merkelige spørsmål og bilder, enten om det er peniser eller spørsmål som ikke ligner noe som helst. Jeg blir IKKE glad for å få penisbilder.. Overhodet ikke. Men når jeg får heeelt ut av det blå forstyrrende bilder hvor folk tar på seg en bleie, kutter hull til penisen… Da tar det rett og slett av. Jeg skal selvfølelig ikke henge ut personen jeg har lagt ut bilde av, så ansikt og navn er retusjert.. Men jeg er nysgjerrig! HVORFOR I ALLE DAGER SENDES DETTE TIL MEG? Jeg må bare le, det er så ute av min verden å se sånne bilder, og jeg klarer ikke annet enn å bare videresende det til venner og familie for å terrorisere dem med dette.

MEN HALLO??? HVA ER DETTE FOR NOE??? Hvor er etiketten hans???:


 

GOD HELG! 

XOXO


#STAYCLASSY 

7 kommentarer
    1. Eg veit kem da der e .. Han har sendt rundt til så mangen … Han blei lagt ut på facebook for en stund siden .. Å då gav han seg , men ser jo ut så han e beynt på an ijenn då!:p

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg