Desperate Housewife

“Both of us can´t look good at the same time. It´s me or the house!”


I og med at jeg ikke jobber akkurat nå, så føler jeg det er min plikt å sørge for at leiligheten er ren og ryddig, og at vanlige gjøremål er mitt ansvar. Jeg går tross alt hjemme, og kjæresten jobber. Da er det en glede å ikke la alt forfalle når han er mye mindre hjemme enn meg. Som dere ser på bildet, så elsker jeg å “låne” tskjortene til kjæresten min.. Spesielt hvis jeg skal vaske eller noe sånt. Det er mulig han ikke er klar over at jeg pleier å låne dem av og til, men nå vet han det i hvert fall, hehe. (Unnskyld, Haakon <3)
Jeg skulle egentlig ønske jeg bodde i Wisteria Lane.. Da kunne jeg drukket vin og spilt kort med en gjeng med kule damer, og sladret om resten av nabolaget. Her hvor jeg bor ser det heller ut til at det bort mest barnefamilier og pensjonister. Kanskje jeg bør legge inn en kontaktannonse? ” 22 år, ønsker kvinnelige venner som vil spille kort og drikke vin på dagtid”.. Er jo lov å drømme. Det som alltid letter hodet er helgen! Mine helger er alltid booket, og det er for meg positivt. Denne helgen skal jeg og kjæresten drikke vin, dra på en liten konsert og bare kose oss ellers. Det fine er at jeg og kjæresten vår har mye til felles. Vi elsker å drikke vin, gjøre koselige ting, og nyte livet.

Èn ting som ikke var like moro i dag, er at Goose har skadet tåen sin. I går oppdaget jeg at neglen var veldig vridd og tåen var øm. Jeg og kjæresten dro ned til dyrlegen i dag for å se hva som kunne bli gjort. Goose har fått bandasje på foten, og han må få antibiotika og smertestillende i ti dager. Etter dette skal han på kontroll igjen. Stakkars lille gullet mitt, jeg håper det går fort over. En annen ting som skal sies: Dyrlegene i Norge har helt ufattelige priser.. For å bandasjere og sette et par sprøyter betalte vi over 1500 kr. Jeg vet så klart at dyrlegene må ordne alt selv, i og med at det er privat sektor, men halllooo.. Jeg sier JA til offentlig dyrlege. Hadde vi hatt en offentlig dyrlegetjeneste, så ville folk gått til dyrlegen hyppigere, i og med at det ikke ville vært så utrolig dyrt. Det er mange som kvier seg for å gå til dyrlegen på grunn av de høye kostnadene.. Tenk den dagen det skjer noe alvorlig? Ikke alle kan punge ut 50k helt uten videre. Jeg synes det er synd.. Det er mange som må avlive dyrene sine på grunn av for høye priser, og dette er fryktelig..

Se på stakkars lillegull. Heldigvis har han ikke så vondt.


En annen ting jeg tenkte å tipse dere fort om: Leppestiftene jeg bruker er geniale. Det er muligens mange som har sett dem før, og mange som har dem, men jeg tipser i tilfelle noen ikke vet hvor bra disse er. Jeg bruker Max Factor sin “Lipfinity”. Denne lovet å holde hele dagen, noe jeg ønsket. Det som imponerte aller mest, er hvor godt den sitter på. I og med at jeg har kjøreste, så kysser jeg selvfølgelig til tider. Det er veldig kjedelig for ham om han hele tiden skal ha røde eller rosa lepper.. Denne leppestiften er så sinnsykt fast at den ikke smitter av et eneste fnugg! Den sitter uansett hva du driver med; spiser, kysser, sover, pusser tenner. You name it. Den er helt fantastisk. Jeg har brukt denne veldig lenge nå, og jeg har den også i forskjellige farger. Dette er ikke sponsing, men min helt ærlige og oppriktige mening. Et godt tips for alle med kjæreste, eller de som f.eks er aktive med idrett eller andre ting der sminke fort falmer.

Jeg ønsker alle dere der ute en nydelig helg!

#STAYCLASSY

 

8 kommentarer
  1. Max Factor tester på dyr. Jeg vet at alle må velge sine kamper, men siden du virker som en dyrevenn tenkte jeg å la deg vite det. Om du ønsker å holde deg unna dyretestet kosmetikk anbefaler jeg appen “Dyretestet”. Er veldig glad du har begynt å blogge igjen, jeg har fulgt deg siden du startet opp og syns du har mye bra å komme med 🙂

  2. Otilie S: tusen takk for informasjon! Er litt dårlig på å følge med ifht kosmetikk dessverre.. Men fint å få innspill 🙂 er absolutt en dyrevenn generelt!

  3. Er for offentlig dyrelege jeg og,men for å få ned prisene hvis dyret ditt havner i ulykke er det lurt med forsikring, det finnes forsikring for dyr som får prisen mindre
   Og er sykt glad du har start å blogge igjen

  4. Og tusen takk Otilie!! Visste ikke om den appen og jeg er en dyreelsker! Fant ut av at mange av favoritr kjedene mine tester på dyr!uhørt! Vi trenger ikke teste ting på dyr!! Skal aldri mer handle fra de, skal fra nå av alltid sjekke appen før jeg handler kosmetikk, last også ned dyrevennlig den viser hvilke kjeder som ikke driver med pels

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg