Ready, set, GO!

“Throw it away, forget yesterday. We´ll make a great escape”

Jeg er en ekstremt lat person, jeg liker å ta de enkleste utveiene på ting, og jeg liker å måtte gjøre minst mulig. Det utrolige er vel at denne taktikken fungerer veldig bra for meg. Det kommer an på hva jeg ser på som slitsomt og ikke. I og med at jeg er på diett, så har jeg også der valgt den enkleste og minst kompliserte måten. Min diett går rett og slett ut på et veldig lavt kaloriinnhold. Kalorier er jo på en måte kroppens bensin, og vil man ned i vekt, må man kutte ned på maten. Med tanke på at forbrenningen kan settes ned når man spiser mindre, er det selvfølgelig viktig å ikke være fullstendig passiv. Dette løser jeg med å gå ca en times tur i relativt høyt tempo så og si hver dag (ikke når det regner. LOL). Jeg merker selvfølgelig at jeg blir sliten av disse turene, og da vet jeg at kroppen fortsatt setter seg i gang selv om jeg spiser veldig lite. Dietten jeg går på fant jeg på nettet for noen år siden, og sist jeg brukte den, så gikk jeg faktisk ned 9 kg. Det skal sies at jeg faktisk etter egen mening ble litt for tynn den gangen, for ribbena mine stakk ut. Men slik skal det ikke bli denne gangen. Nå er jeg mer voksen, og jeg tenker på helsen min.

Det fine og flotte med turene jeg går, er at jeg går opp i Teieskogen her på Nøtterøy. Jeg elsker å gå i skogen, for det gir meg en følelse av frihet og ro. Hundene kan også få benyttet anledningen til å bli kjent med andre hunder på veien. Hittil har kun Goose vært med på disse turene, for Holly er på camp hos mamma med løpetid. Jeg anbefaler faktisk alle som er like late som meg å rett og slett bare komme seg ut på tur hver dag, gjerne en times tid. Så lenge man øker tempoet litt, så merkes det på kroppen at dette er trening. Jeg kunne aldri tenke meg å svette bort inne på et treningssenter. Jeg er heller ikke opptatt av å bygge muskler, men heller holde meg i god form, slik at jeg ikke forfaller. 

Jeg er fortsatt veldig opptatt av at man skal være fornøyd slik man er, det er ekstremt viktig. Grunnen til at jeg har tatt dette steget selv, er fordi jeg rett og slett har sittet så mye stille at min normale vekt og fasong har utvidet seg. Da er jeg ikke komfortabel mer, for jeg ser på det som et resultat av at jeg ikke har brydd meg om helsen min, og at jeg rett og slett kanskje ikke har vært meg selv helt. Når man føler at man mister seg selv, så tror jeg det er på tide å ta grep. Nå skal jeg tilbake til den jeg var, og det skal jeg virkelig kjempe for. Det føles veldig bra både for min egen del og på hundene sine vegne at vi virkelig kommer oss ut og beveger på oss. Det er kun godt for kroppen!

 

Goose nyter skogen

Jeg vet at dette ikke er treningssko, men disse er mye mer behagelige enn treningsskoene jeg har..

Eh ja..

Nydelig!

XOXO

2 kommentarer
  1. Herlig! Du er tilbake, det gjør meg glad!
   Gleder meg til inspirerende lesning hver dag 🙂
   Ps: Takk for at du ikke er en typisk jenteblogger, vi behøver nyansene!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg