Ti kilo lettere

“Today is the first day of the rest of my life”


Jeg har hatt en ordentlig lang bloggpause, en skikkelig en. Jeg har trengt en del tid for meg selv, for det har hendt veldig mye i livet mitt som jeg har måttet omfavne og bruke tiden min på. Etter jul ble jeg permittert fra jobb, og litt etter fikk jeg meg plutselig kjæreste. Livet går tydeligvis i opp og -nedoverbakker. Nå lyser livet igjen, jeg får i pose og sekk. Snart er jeg ferdig med permitteringsperioden min, og i tillegg har jeg fått en fantastisk kjæreste som støtter meg i alt jeg gjør og den personen jeg er. Det er bare å nyte!

Under perioden siden sist jeg blogget, har tiden gått til å finne meg selv litt. En periode har jeg følt at jeg har mistet meg selv litt, og i andre har jeg innsett at jeg bare har hatt en ny side av meg selv å lære om. I mitt liv er ting “hokkus og pokkus”. Plutselig kommer det en dag der jeg får åpenbaringer om hvilke stier jeg skal følge, og hva som er rett for akkurat meg. Jeg har alltid stolt på intensjon og mavefølelse, for det er disse tingene som har ført til det jeg er mest fornøyd med hittil i livet.

Jeg skal satse en del på bloggingen fremover. Jeg har masser av tid og ideér som skal gjennomføres. Jeg skal fokusere på å gi en stor mengde med tips i forhold til alt fra skjønnhet, velvære, mote til å gå over på dypere temaer som sorg, lykke og selverkjennelse. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og fra nå av kan dere forvente et nytt innlegg hver dag. Jeg skal få denne bloggen til å blomstre igjen, slik den en gang gjorde, og nå skal det bli enda bedre. Jeg setter veldig stor pris på spørsmål og innspill hvis noen av dere har ideér til innlegg eller spørsmål om alt fra Paradise Hotel til hvilken tannkrem jeg bruker.

Dere lurer sikkert på hva jeg mener med overskriften. Jeg har nemlig startet på diett, for jeg har sittet alt for mye stille de siste månedene. Dette har ført til at jeg føler meg som en slapp seigmann, og dette skal absolutt ryddes opp i. Dagene går i lange turer i skogen og få kalorier. Dette kan jeg skrive et innlegg om en av de kommende dagene. For å si det slik; Om jeg ikke fysisk slanker bort 10 kilo, kommer definitivt hodet mitt til å miste en del vekt nå som jeg endelig kommer igang med noe jeg liker å gjøre, altså å blogge. Dette blir nydelig, og jeg gleder meg masse! 

Kyss, klapp og klem!

5 kommentarer
  1. Koselig å høre at du er tilbake igjen 😊 Har savnet bloggen din, men en selv kommer alltid først! Glad du valgte å lytte til deg selv og hva du trengte istedenfor å slite deg ut 🙌 k
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg