Konkurranse: THE FAULT IN OUR STARS

Sponset
“That´s the thing about pain, it demands to be felt”.

Hei! 
For å være ærlig, så er det en ære for meg å kunne meddele at dere nå kan vinne en forlenget utgave av filmen “The fault in our stars”, på både blu-ray og DVD! Det skal deles ut fire stykker! 
Personlig elsker jeg denne filmen. Det er en helt utrolig fin film som rører ved mange følelser i meg. Det er glede, latter og tårer på høyt nivå. Dette er en film som går inn i sjelen, og som setter spor. Da jeg så denne på kino, så trodde jeg virkelig at det nærmet seg slutten for meg. Den er bare så utrolig fin, og den er VIRKELIG verdt å se! Jeg skrev et innlegg hvor jeg beskrev den HER.
Alt dere må gjøre for å være med i trekningen er:
1. Like bloggsiden min på facebook HER
2. Skrive navn og E-post i kommentarfeltet, og gjerne en grunn for at akkurat DU skal vinne
LYKKE TIL! 🙂
15 kommentarer
  1. Åh, har så lyst til å se den! Du var så flott i den forrige videoen din, du stråler og virker veldig lykkelig og fornøyd, fint å se 🙂 ha en fin halloween da!
   [email protected]
   Har forresten ikke mottatt The Other Women som jeg var så heldig å vinne ennå, tror du den har blitt vekk i posten?

  2. Jeg syntes filmen er kjempe fin og trist, begynte å grine med engang nesten. Er utrolig rørende film som treffer mange sine hjerter, en rørende kjærlighets historie, og sånn er det faktisk også i virkeligheten, desverre..

  3. miriam barene
   [email protected]
   Først leste jeg hele boken, og den boken er en av de beste bøkene jeg har lest! Bare av å lese så begynte jeg ofte å gråte, for det var en både fengende of trist bok og morsom. Jeg mener jeg burde vinne fordi jeg elsket denne filmen etter å ha lest boken , filmen var bare en enda bedre versjon av boken. så jeg håper jeg vinner 🙂

  4. Hei Aurora! Har dessverre ikke fått sett filmen ennå, men lest så mye bra om den, så hadde blitt supertakknemlig for å vinne den! Har snart bursdag også, så hadde vært midt i blinken, hehe! Stor klem fra Line Marie Stensrød, [email protected]

  5. Jeg og min fiine bestevenninne har snakket SÅ lenge om at vi så gjerne vil se TFIOS sammen! Vi så den med jentegjengen på kino da den kom ut, men det er jo en stund siden nå. Hun og jeg har lyst på en skikkelig kosekveld hos en av oss hvor vi lager noe digg og ser denne filmen, tilbringer tid sammen og bare har det hyggelig sammen! Da hadde det vært supert og hatt filmen på dvd, som blir tusen ganger bedre enn å se den på vår lille MacBook skjerm!
   xoxo,
   Cilje Foss (og Sara såklart <3)
   [email protected]

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg