What do I wear in bed?

Chanel No5, of course…

Som veldig mange vet, så er jeg meget opptatt av det visuelle. Det er skikkelig viktig for meg å ha ting rundt meg som jeg kan se på, som gjør meg glad. Jeg har veldig vanskelig for å finne ting i vanlige interiørbutikker som passer akkurat min stil, det samme kan gjelde også når det kommer til klær. Mange har fått for seg at jeg sikker kun bryr meg om prislappen, men jeg kan enda en gang bekrefte at det for meg egentlig ikke har mye å si. Jeg er opptatt av hvordan ting ser ut, og at det er god kvalitet. Om noe koster 50 eller 500 gir jeg blanke i. I hjemmet mitt har jeg mange søte ting som minner meg på hvem jeg er. Hver dag (så lenge jeg ikke har det rotete), gleder jeg meg over ting rundt meg. Det skal være klassisk, koselig, søtt og enestående. Jeg liker å eksperimentere med stiler, og blåser veldig i akkurat hva andre mener om det. Jeg kan kjøpe ting som er ment for barn eller 50-åringer, så lenge det gir meg glede. 

I dag fant jeg ut at jeg hadde skikkelig lyst til å dele litt av soverommet mitt. Soverommet er det viktigste rommet vi har. Vi tilbringer uendelig med tid i sengen vår, og det er på sin plass å trives i sin egen seng. For en stund siden fikk jeg to sett meg silketrekk av mamma som ble kjøpt i India da vi var der. Hun brukte det ikke selv, så da var jeg meget heldig. Fra nå av sover jeg egentlig bare i silke. Det er bra for hud og hår, og det er SILKEmykt. Det gir en liten prinsessefølelse, noe som er veldig viktig for meg, hehe. Det nyeste jeg har innredet med er en sengehimmel! Jeg kom en dag på at jeg hadde skikkelig lyst på det, siden jeg var så fornøyd med det da jeg var liten. Nå har jeg endelig fått dette på plass igjen, og jeg er paralysert av glede! Jeg føler meg som et lite barn igjen hver natt når jeg og hundene krøller oss inn under sengehimmelen.

Jeg har det også slik at jeg har sminkebordet på soverommet, for det passer best der. Hver morgen sitter jeg med en god kopp te og steller meg. Det er herlig! Selv om jeg har en hel leilighet å boltre meg i, så er soverommet definitivt det rommet jeg slapper best av i. For dere som lurte, så er også edderkoppene borte. De er blitt forgiftet! Bedre blir det faktisk ikke.. 

Her ser dere en sniktitt av hva som preger soverommet mitt. Jeg er helt klar over at det kan se litt ut som et barnerom, men dette er det nærmeste jeg hittil har kommet Venus..

PS: I morgen kommer det en konkurranse på bloggen hvor dere kan vinne DVD/BLURAY med The Fault in our stars! 

6 kommentarer

Siste innlegg