Work hard, play hard

Hei!

Etter gårsdagens innlegg fikk jeg lyst til å faktisk sprite opp bloggen med litt positive ting, nemlig hva jeg har brukt den siste tiden på! Når det kommer til saken fra i går, så sier jeg til ALLE jenter: DRA PÅ STRANDEN! Så håper vi på å ikke møte på noen fæle personer som fortsatt tror at hele verden dreier seg om hvordan vi ser ut..

Forrige helg hadde jeg det utrolig fint, men det var også til en viss grad litt anstrengende. På fredagen var det duket for reunion-party der alle deltakere fra alle sesongene av Paradise Hotel var invitert. For meg var dette veldig gøy. Arne Thoresen, som er en av de mest sentrale menneskene i PH-produksjonen sa noen ord om alle sesongene og alt som er blitt gjort, og skrøt av både deltakere og produksjon. Det ble spilt av klipp fra finalen i alle sesongene, og det føltes veldig Deja Vu ut å stå og se på alt enda en gang på stor skjerm. Det var veldig gøy, og jeg koste meg virkelig. Jeg ble faktisk tatt til tårer da jeg møtte på en fantastisk dame fra produksjonen som jeg ikke hadde sett siden Mexico. Jeg ble rett og slett kastet inn på Paradise Hotel om igjen (Mentalt). Det var mange følelser.

For dere som kanskje ble litt forvirret da dere så bilder av meg og Nicolai: Vi er ikke uvenner selv om vi på en måte trosset hverandre på tv. Jeg hadde faktisk ikke sett Nicolai siden premierefesten, så det var veldig hyggelig. Jeg og Nicolai er heeeelt forskjellige, men vi har tross alt tilbragt et langt eventyr sammen i Mexico, og det er veldig hyggelig å mimre.

 

På lørdagen hadde jeg også litt på timeplanen. For en liten stund siden fikk jeg invitasjon til Wallmans og deres nye “Miracles”-show. Jeg valgte å ta med Maria på dette, og jeg angrer ikke et sekund. Vi ble veldig godt mottat da vi kom, og vi fikk et bord med perfekt utsikt til scenen. Det var dekket opp til 5-retters med forskjellig vin til hvert måltid. Personlig er jeg veldig kresen, men jeg likte mye av maten allikevel. Som den vin-elskeren jeg er, så var jeg mest fornøyd med vinen, haha. Selve showet var jeg mektig imponert over! Det foregikk slik at alle servitørene også var med i showet. De danset, sang, serverte, tok bestillinger +++. Jeg er fortsatt imponert! Det var en utrolig bra atmosfære, og jeg skulle gjerne dratt dit igjen. Jeg og Maria hadde rett og slett en skikkelig bra kveld! Vi måtte desverre dra hakket tidligere fordi vi hadde arrangert vorspiel hjemme hos Maria, som vi ikke kom til før etter gjestene hadde ankommet. Jeg anbefaler ALLE å ta seg turen til Wallmans og se på Miracles-showet. Det var utrolig kult, og servicen var himmelsk!

På vorspiel var vi sammen med Audun, Nicolai, Marius, Arman, Axel i tillegg til fler. Det var veldig hyggelig, og jeg skulle gjerne gjentatt hele begivenheten. Jeg endte etter hvert opp på Baroque med Nicolai og Audun. Det ble en del drinker, men uten at det skulle være for mye. Naschspiel foregikk hjemme hos Maria med godt mot og morsom prat. Tro det eller ei, men jeg sov faktisk ved siden av Nicolai. Det var som å mimre fra dagene på Venus bare i en hardere seng og null utsikt. Jeg synes det var ganske underholdende. På tur hjem var jeg og Axel rimelig ferdige, men med et godt mot og frisk pust.

 

 

 


Denne helgen har jeg tilbragt hjemme på fredagen og i Trondheim lørdag til søndag. 

Jeg reiste tidlig til Trondheim lørdag morgen, og ble innlosjert på hotell i 11-tiden. Det var tydeligvis en eller annen stor salgs-dag i Trondheim, så jeg benyttet tiden til å shoppe litt før Maria og Lloyd ankom. Da Maria kom ble vi sendt rett til fotoshoot for bilder til promoteringen av Keep On Trying. Konserten vi hadde ble arrangert i Skaun, et lite stykke utenfor Trondheim. Aldersgrensen var lavere enn de andre stedene vi har vært, men det gjorde ingenting. Skaun var full av vill ungdom som virkelig viste at de satte pris på at vi var tilstede. Jeg ble nesten overfalt (på en god måte). Jeg hadde en kjempefin kveld, med mye latter og kreativitet. Neste gang jeg skal på konsert er 25 oktober i Haugesund. Da blir det liv og røre! Helgen som kommer skal jeg tilbringe på Beitostølen med jobben.

XOXO

3 kommentarer
    1. Har tatt grundig feil av deg. Trodde du var en kald ekkel kjerringa som så ned på andre. Har fått meg en lærepenge. Ikke dømme folk du ikke kjenner. Liker måten du skriver på og måten du utrykker følelser. Håper du fortsetter å blogge. Vi trenger en blogg som din.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg