I wish cancer got cancer and died

Veldig mange fikk med seg artikkelen i Se og Hør for en liten stund siden. Den fortalte om hvordan det var for meg å miste pappa da jeg var ti år gammel. Etter å ha opplevd noe så vondt i livet, så har jeg satt mye mer pris på alt jeg har, og jeg ønsker å følge min fars ønske om at jeg skal være lykkelig. 

Det jeg ønsker nå, er at færre skal oppleve noe slikt. Å miste sine foreldre, barn, søsken eller nære på en så urettferdig måte unner jeg ingen. Det bør ikke være slik at vi mister våre kjære alt for tidlig, og ikke av en så grusom sykdom. Jeg vil kunne gjøre en forskjell. I dag har jeg meldt meg inn som frivillig hos kreftforeningen, for jeg ønsker å bidra for andre som opplever kreft enten som pårørende eller syke. Jeg har tid, og jeg har et hjerte til å ville bidra. Dette er min hjertesak. Jeg ønsker at dette er en ting som aldri får nok oppmerksomhet, selv om vi alle er klar over at det eksisterer, og vi ønsker en forskjell. Jeg tåler egentlig ikke at det skal være slik i verden. Det er så ekstremt urettferdig! Livet er tøft nok i seg selv, om vi ikke skal få frarevet våre kjære så plutselig! 

Det jeg ønsker fra dere som leser dette, er at dere er med på å gjøre en forskjell. Tenk så mye godt som en stor mengde mennesker kan få til sammen! En eller annen dag er jeg sikker på at vi har nok ressurser og flinke forskere til å ta knekken på kreft. 

Mange tenker det at det ikke hjelper, men det er nettopp det som det gjør! Jeg har i dag gitt et beløp til kreftsaken. Jeg forstår at ikke alle kan gi veldig mye. Derfor tenkte  jeg tipse dere om dette: 

Dette er en litt morsom greie, akkurat som badeutfordringen som var forleden. 

SEND SMS med NOMAKEUP til 2277. Du vil bli belastet via mobilregningen din. Hvor enkelt er ikke det?

” NOMAKEUP (50 kroner) – kodeord som benyttes i forbindelse med det private initiativet #nomakeupselfie. Her tar mange et bilde av seg selv uten sminke, og poster det i ulike sosiale medier. Deretter sender de SMS med kodeord NOMAKEUP til 2277. Så utfordrer de 2-4 navngitte venner til å gjøre det samme.”

 Jeg håper mange av dere ser på dette som en morsom greie, samtidig som dere kan bidra til å gjøre en forskjell! Jeg skal selv legge ut et bilde på facebook snart og utfordre 4 venner! (For dere som lurer: Dette er IKKE sponsing eller reklame. Jeg skriver alt fordi jeg synes dette er en viktig sak!)
TAR DERE UTFORDRINGEN?

6 kommentarer
  1. <3 Dette støtter meg mye i tiden nå som min farmor akkurat har dødd av kreft. Hun ble kun litt over seksti. Jeg er utrolig takknemlig for at vi har mennesker som deg her i verden - som bidrar <3 Jeg er selv meldt inn i kreftforeningen, og jeg kjenner hvor viktig dette er for meg! Tusen takk, på mine og alle andres vegne som går igjennom denne tunge tiden eller har mistet noen på grunn av denne sykdommen <3

  2. Superbra initiativ, Aurora. Har selv fått kreft i en alder av 27. Jeg skal bli frisk, takket være helsenorge og kreftforeningen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg