Svar på en rekke spørsmål

Hei! Jeg fikk en del spørsmål etter forrige spørsmålsrunde, så da svarer jeg på disse skriftlig nå.

 

1. Hvor i Oslo har du slekt/familie?

– Majorstuen, Frogner, Vinderen, Snarøya.

2. Hvilke typer spørsmål er det du ikke har lov til å svare på nå når sesongen er over?

– Spørsmål som kan avsløre innhold i forkant for seerne hjemme. For eksempel når folk reiser hjem osv.

3. Er det noen du ikke har snakket noe med.. Ikke “noen få ord” engang som var på hotellet?

– Kun Mats. De andre har jeg på en eller annen måte hatt kontakt med.

4. Hvor befant du deg i løpet av tiden du var ute av paradise? (Altså før du kom inn igjen) :p Fikk du beskjed om det med en gang at du skulle inn igjen, eller fortsatte du å være i Mexico i tilfelle du ble spurt om å komme inn igjen?

– Jeg ventet på et hyggelig hotell, og beskjeden fikk jeg dagen etter jeg røk.

5. Fikk dere snus og røyk på hotellet eller måtte dere ha med dere det dere skulle ha? Er vel ikke lov å ta med seg så mye med tanke på toll og slikt?
– Vi fikk sigaretter, i og med at det var enkelt å få tak i. Snus måtte vi ta med nok av selv. 
6. Kjære Aurora! Hadde du blitt sjokket viss Mats hadde tatt kontakt med deg nå, siden dere ikke hadde akkurat den beste kjemien på PH? 😀
– Jeg hadde blitt rimelig nysgjerrig, men jeg er også en veldig åpen person som lett tilgir og glemmer. Men selvølgelig, så hadde det vært veldig rart.
7. Hvor var dere når dere snakka foran kamraene?
– I et rom med greenscreen på hotellet.

8. Hvor er det rommet dere blir satt i?

– Bak en hemmelig dør som ikke synes på tv.

9. Må alle inn å snakke hver dag?

– Dette varierer ut fra om du er innblandet i noe. Det kan hende at noen ikke gjør det en dag fordi de ikke er f.eks i fare eller ikke er i noen diskusjon.

10. Hva jobber/driver du med nå?

– Per i dag er det kun bloggen, men det er fullt mulig at jeg snart ser etter en jobb. Jeg savner litt å ha litt mer å fylle dagene med.

11. Ble Audun fremstilt som seg selv inne på hotellet eller hadde han laget en slags karakter han latet som å være?

– Audun oppførte seg akkurat som én ser på tv, men jeg mistenker ham for å være en mye snillere og jordnær gutt.

 

12. Hva gjør du på fritiden ?
– Fritiden min tilbringes på venner, familie, shopping, turer med hundene og avslapning.

13. Hvor lenge har du hatt hundene dine?

– Goose er 5 år og Holly 3 år. Begge fikk jeg da de var valper.

14. Hvor ofte møter/snakker du og Ann Mariell sammen?
– Jeg og Ann Marielle snakkes veldig ofte. Akkurat nå er på ferie, så jeg får ikke sett henne før sent i sommer. Men vi forsøker å sees ofte.

15. Hva skal du i sommer?

– Jeg har ingen konkrete planer. Jeg regner med at jeg skal på Postgirobygget, muligens en liten ferie i august/september. Ellers tilbringe tid med menneskene jeg er glad i.

16. hvor mye penger bruker du på klær i mnd?

– Dette varierer. Hvis det nærmer seg sommer bruker jeg ofte en del for å få kjøpt inn masse nytt 3-6000. Før vinteren har jeg ofte også en stor shopping, men vinterklær er ofte dyrere, så da kan det fort bli 5-8000. Ellers i året bruker jeg ikke så mye. Kanskje 2-3000 maksimum.

17. Har du lyst på flere hunder?

– Jeg har lyst, men jeg tror ikke det er en god idé å få enda fler. Men det er muligens noe jeg ender opp med når jeg blir eldre.

18. Hva er din vanlige hårfarge?

– Min naturlige farge er mørk blond (kommunefarget). Det nærmeste bildet jeg fant(HAHA):
19. Når dere ble tatt fra ting, gjaldt det også p piller og slike ting?

– Dette var lov å ha. Jeg brukte ikke p-piller, i og med at jeg ikke skulle ha sex på tv.
20. Har du hatt bruk for psykolog hjelpen de tilbyr, i ettertid?

– Jeg har brukt psykologen for det hun er vært. Etter en slik opplevelse er det naturlig å være litt “rar” i etterkant, så jeg ringte psykologen allerede dagen etter jeg kom hjem. Det hjalp utrolig mye. Jeg har tenkt til å ha oppfølging igjen hvis jeg føler behovet er der. Det er en veldig lurt ting.
21. Laget dere på noen måte avtale med de som filmet? om mobbingen eller noe? fikk dere kjeft eller noe for å gøre det dere gjorde med tannbørsten til mats?

– Dette var vår måte å hevne oss på Mats´sin oppførsel på hotellet, og noe vi selv fant ut at vi skulle gjøre i samarbeid med andre deltakere. Vi fikk aldri kjeft. Vi forhørte oss også med produksjonen om de synes vi hadde vært for drøye, men vi fikk beskjed om at det var en helt uskyldig prank.
22. Var det noen som var klar til å skjekke inn, men som ikke kom inn, som feks den gangen Julie (pandoras) ikke åpnet kisten? -Hva skjedde med de som hadde skjekket inn hvis hun hadde åpnet den?

– Dette regner jeg med, men jeg er usikker på hvordan det hang sammen. Jeg aner ikke hva som stod i manus i forhold til hvis disse deltakerne sjekket inn, for det hendte aldri.
23. Tror du nicolai hadde vunnet om han var 20 cm mindre? og tror du på teorien om at du vant fordi du er lavere?

– Nei, dette tror jeg ikke. Utfallet ville blitt det samme, i og med at jeg kastet kulen hardt i bakken, imens Nicolai bare slapp den. Min var rett og slett raskere siden jeg ga den fart.

Stina
24. Hva syntes du om at Lene Angelica har uttalt på bloggen sin (tror det var i en videoblogg) at det var du og AM som mobbet dem, og ikke omvendt?

– Hvis dette virkelig stemmer, så synes jeg det er utrolig dårlig selvinnsikt fra hennes side. Hun bør isåfall ta en titt på episodene og se hva som faktisk foregikk og hvordan hun oppførte seg. I tillegg bør hun slutte å skylde på klipp og lim, og heller innrømme at hun evt skulle ha oppført seg annerledes. Det er en grunn til at produksjonen brøt inn kvelden før finalen og ga klar beskjed til blant annet Lene Angelica og Mats.

Det var det! Dere er selvfølgelig velkommen til å skrive flere spørsmål på dette innlegget, så kan jeg besvare det litt slik som jeg gjorde nå. 🙂


18 kommentarer
  1. Hadde dere kameraene rundt dere hele tiden eller fikk dere en pause fra kameraene etter et hvis klokkeslett?

  2. “Det er en grunn til at produksjonen brøt inn kvelden før finalen og ga klar beskjed til blant annet Lene Angelica og Mats.” Utdyp? 😀
   Hva betalte du for hundevesken <3 ?

  3. Når dere var der, hvordan var det dere ble vekket? Og man ser jo bare at dere spiser frokost, så hvor mange måltider fikk dere i løped av dagene?

  4. Har du kontakt med Simone?
   Har du tenkt til å melde deg på Paradise Hotel en gang til?
   Hvordan var følesen når du fikk vite at du vant?

  5. Hva synes du om Julie? <3 Møtt henne eller pratet med henne i ettertid? Prater du liksom med henne på facebook osv? <3

  6. Føler du at du har blitt framstil sånn du virkelig er til hverdags på tv eller føler du at du har blitt framstil dum/smart/teit/rar, osv?

  7. liker du att få snapchats fra fans eller synes du det er irriterende? Jeg er svensk og er ikke så god til norsk 🙂

  8. Hva er interessene dine?
   Hvor i Nøtterøy bor du?
   Syns du det er en fin by? Skal dit i sommer på slektstreff 😛

  9. Hei! Jeg har likt deg og AM helt fra AM kom inn på PH, men dere var ikke spesielt interessert i hverandre fra starten av, noe jeg syns var veldig dumt. Det er utrolig gøy at dere ble venner etterhvert, noe jeg håpet veldig på:) Men hva tenkte du, de første ukene, om AM?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg