Et rent helvete

Hei og hopp!

I går satt jeg først alene (Et nytt Bridget Jones-øyeblikk) med en flaske sjampanje, Lana Del rey og to flotte hunder. Jeg så livet mitt passere i revy der jeg satt og nærmet meg stadiet “på druen”. Jeg satt og nynnet, så på masse merkelige ting på nettet, fikk snapper av stygge tær og peniser, og hadde det nogenlunde bra. Ettersom kvelden kom og natten ble eldre fikk jeg besøk av to gode venner av meg, Mats og Emilie. Mats valgte vannvognen, så jeg og Emilie ble kjent med nye druer. Turen gikk deretter fra meg til Champagneria. Jeg er nødt til å få sagt det: FOR ET HERLIG STED! Champagneria Marina i Tønsberg er et nydelig sted å oppholde seg på. Det er liksom ikke “untz untz”. Det er et enormt behagelig sted med herlige mennesker, rolig musikk og en flott atmosfære. Dette var den typen sted vi manglet i Tønsberg før. 

I hvert fall.. I dag er jeg skikkelig sliten. Jeg pleier å ha moderat og god kontroll, men i går må det ha hendt noe merkelig. Da jeg våknet var jeg helt ødelagt og hjernen min var blank. Hva hendte egentlig i går? – Ikke vet jeg? Jeg har vært svimmel og kvalm i hele dag, og i tillegg har jeg hatt hodepine. Var det sjampanjen, eller har noen faktisk dopet meg? Jeg er hellig overbevist om at det ikke ligner meg å ha totalt blackout. Jeg passer på alkoholmengden min, og jeg husker det meste. Det var sikkert en fin kveld.

I dag blir det vel noe ála de samme, hvis vi unnlater hodepine, blackout og svimmelhet. Jeg vil ha en nydelig kveld. Cava i glasset og flotte mennesker rundt meg! Hva er deres planer i kveld? (anbefaler sjampanje, Lana Del Rey og to chihuahuaer)

6 kommentarer
    1. God bedring, lille venn <3 Håper du føler deg bedre i morgen. Ta kontakt om du trenger å snakke - du vet jeg er her for deg!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg