Eyelashes

I samarbeid med xlash.no

“Why do a lot of guys have such long eyelashes that they don´t even need? I want those eyelashes”


Da jeg kom hjem i går fikk jeg en pakke i posten fra Xlash. Noen av dere har kanskje hørt om Xlash vippeserum? Jeg har vært så heldig at jeg skal få prøve dette vippeserumet og se om det faktisk fungerer! Jeg har fra før av hørt mange positive ting om det, og jeg er veldig spent på å se om det fungerer like bra som alle sier! Jeg tok det på for første gang allerede i går før jeg la meg. Det er superenkelt å ta på, og jeg oppleve ingenting ukomfortabelt ifh kløe i øynene osv.

Fakta om Xlash:

– Lover lengre og fyldigere vipper

– Markedets mest solgte 

– Garanterer tydelige resultater allerede etter 2-4 ukers bruk

– IKKE testet på dyr! <3

– 100% naturlig planteekstrakt

– Rimeligst på markedet

– 100% fornøyd-garanti

 EN HUDPLEIERS UTTALELSE: 

En hudpleier testet Xlash mot andre vipperserum og sier: Xlash er betydelig bedre. 

Se hennes uttalelser her: http://restylane.blogg.no/1371408890_oppdatering_xlash.html 


Jeg gleder meg til å teste dette produktet over tid, slik at jeg kan se om det virkelig fungerer. Jeg har en stor tro på at det skal fungere, for svært få produsenter tør å love mye hvis produktet deres ikke fungerer! Hvis det er noen av dere som allerede har testet dette, så vil jeg gjerne høre hva deres mening er! Jeg kommer til å gi dere oppdatering etter 2-3 uker om hvilken effekt serumet har hatt. Jeg har jo tidligere hatt vippeextensions, men det må være herlig å ha 100% naturlige vipper som er lange og fyldige. Dere skal  få en rabattkode av meg, slik at dere får 100 kr avslag når dere skal kjøpe xlash. Koden er så enkel som AURORA. Xlash koster vanligvis 499, men dere få det for kun 399 isteden 🙂 HUSK: Rabattkoden er kun gyldig f.o.m i dag og frem til 06.07, så husk det! 🙂

Jeg oppfordrer alle til å gå inn på facebooksiden til Xlash og like den HER. Der er det stadig nyheter, tilbud og konkurranser som det går an å melde seg på.

Mer info og bestilling med rabatt av Xlash finner du på www.Xlash.no


xoxo

4 kommentarer
  1. Har prøvd xlash! Funker som bare det! Folk spurte om jeg hadde vippeextentions 😉 MEN når man slutter å bruke det, faller vippene av og de “vanlige korte” kommer tilbake.. Så man må bruke serumet hele tiden..

  2. Yess! Xlash er topp.
   Jeg har fått sinnsykt lange vipper av Xlash etter kun 6 ukers bruk. Begynte å bruke det etter at jeg tok av extensions og de vokste seg fort lange. Endelig noe som virker som det loves!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg