You can only hold a smile for so long, after that it’s just teeth

Sponset

I dag fikk jeg en pakke i posten fra www.buyhelse.no. Jeg har fått lov til å prøve tannblekingen “Smilelab”. Jeg er jo veldig opptatt av å ha hvite tenner, så jeg ble veldig glad da jeg kunne prøve dette! Jeg har tenkt til å prøve det i ca én uke, så skal jeg komme med min helt ærlige mening om blekingen. Det som er veldig bra med denne blekingen er:

– Den er billig! 399,-

– Den er enkel i bruk (Kan brukes når som helst og hvor som helst)

– Den har pent design (haha) For de kresne.

Jeg forsøkte å bruke den for første gang i dag, og det var utrolig enkelt å ta på tennene. Det er en type strips som du legger på tennene og har det på en halv time. Jeg tok dette faktisk på meg etter å ha hatt lunsj med noen i familien på Farmandstredet i Tønsberg. Det var utrolig enkelt og usynlig! Hvis dere ønsker å prøve blekingen allerede nå, så går dere bare inn HER! Det følger med et skikkelig fint etui til posene:

8 kommentarer
  1. Smilelab er dårlig, bleker ikke tennen noe særlig i det hele tatt! “Crest whiteningstrips” er mye bedre!

  2. Jeg må nesten gråte om Se & Hør går på det PR-stuntet om at du har blitt ”sammen” med Ole Fredrick. Er det morsomt å bytte til bilder på Facebook som er 1 år gamle for å få flere likes på dem eller? For å ikke snakke om den faens sponsinga på bloggen din. Din mamma Bibbi mistet deg sikkert en del i gulvet når du var baby.

  3. Unnskyld meg “anonym” dette synes jeg svært lite om. Aurora er en herlig jente som velger å gjøre akkurat hva hun vil! Du har faktisk ingenting med hva Aurora gjør og ikke! Det er nok mye du ikke vet om Aurora, mange sider av Aurora du ikke har sett og som du ikke kjenner. Teit å dømme folk uansett, men enda teitere når du så vidt vet hvem hun er. Aurora, du er bra!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg