Det tar på! Gi meg inspirasjon!

God morgen…. Ettermiddag.

Døgnrytme er en ting som ikke eksisterer i min verden lenger. Jeg klarte å stå opp klokken ti i går, noe jeg trodde at skulle resultere i en bedre døgnrytme. Det har seg slik at jeg nesten hver dag våkner rundt ett. Jeg er rett og slett utrolig sliten. Det er som om jeg er inne i Paradiseboblen enda, og det er vanskelig å tilpasse seg normale tilstander her i Norge. Jeg er så utrolig trett! Jeg har nevnt tidligere at det faktisk er en stor psykisk og fysisk prøvelse å være med på Paradise Hotel, og det har jeg kjent mye på siden jeg kom hjem. Jeg er ikke deprimert eller noe slikt, men jeg er veldig sliten hele tiden. 

På Paradise Hotel finnes ikke hverdagslige forpliktelser. De eneste forpliktelsene som eksisterer er å ofc møte opp på sermonier og ellers forholde seg til noen enkle og åpenbare regler som er blitt gitt. Når jeg ser alt som faktisk har hendt på tv, så forstår jeg faktisk hvorfor jeg er sliten, samtidig som jeg husker hvor mye avslapning jeg også hadde på hotellet. Det er samtidig slik at på PH må hjernen brukes nesten konstant. Det var noe som skal skje hver eneste dag som jeg nesten aldri visste helt utfallet av. Det er en belastning i forhold til stress i tillegg til at det blir mye alkohol og sol. Utrolig nok er det mulig å bli sliten av å sole seg og drikke alkohol støtt og stadig. Utenom spillet, så er jo PH en helt fantastisk og bekymringsløs ferie, men det er vanskelig å tenke at du er på ferie når det er så mye som foregår hver eneste dag. Det er ikke slik at du får “pauser” på PH. Det som kan sees på som pauser er lunsj og middag som ikke blir filmet, der du kan enten bare slappe helt av eller prate om ting hjemme

.

Det er en veldig rar følelse jeg har om dagen, for jeg savner virkelig Mexico! Jeg savner rommet, Venus som jeg omtrent ble forelsket i. Venus er et fantastisk rom med en helt utrolig innredning og ikke minst utsikt. Hver natt var døren åpen ut mot terassen, og jeg sovnet til bølgesus. Generelt er Mexico et sted jeg anbefaler folk å reise til. Det er utrolig fint, frodig og idyllisk! Det er nok mange av dere som ikke tenker over hvor fint det er når dere ser på tv, men stedet er helt fantastisk! Det er noe helt annet enn en typisk sydenferie i f.eks Hellas. Bare se på det her:

Jeg vil gjerne ha inspirasjon av dere der ute! Gi meg noen gode tips for å virkelig kose meg her i Norge også! 

xoxo

5 kommentarer
  1. Digger deg Aurora 🙂 siden du er så trøtt og sliten, gå til legen og sjekk deg for D vitamin, b12, jern og stoffskiftet. Ellers er det nok bare vinterdepresjon du sliter med, vet akkurat hvordan det er. Det blir bedre når sola kommer ordentlig. Men ta deg en tur til legen <3 jeg hadde d vitamin mangel, og jeg var konstant sliten og trøtt.

  2. Altså da foreslår jeg at du tar deg en time i solarium! haha.. Eller drekker deg så drita og tar deg et bad. Da vil du ikke merke forskjell på om det er a´kaldt eller varmt og du vil også tro du er i mexico! haha

  3. hvorfor vinterdepresjon. tenk hvor kjedelig det hadde vært om vi hadde sol og fint vær hele året. hver årstid har sin sjarm. vi i norge er så heldig at vi har vi har sommer og vinter. (i hvertfall før var det oftere ordentlig god sommer)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg