Intervju med Tv Vestfold!

Jeg kom for litt siden hjem fra et morsomt besøk hos Axel. Vi fikk forespørsel av Tv Vestfold om å stille opp til et intervju. Jeg er jo et “ja-menneske”, så det var ingen tvil om at jeg ville være med på dette! Hittil har jeg ikke vært på veldig mange intervjuer. Jeg har vært på P3, Side2 og Se og Hør. Gøyest synes jeg det er når det faktisk foregår filming! Da får du jo på en måte sjansen til å utfolde deg litt, og det elsker jeg!

Det er jo veldig lett for meg og Axel å henge sammen, for vi bor jo bare 10 minutter unna hverandre! I tillegg er jo Axel en veldig morsom og hyggelig fyr. Jeg ler masse når han er i nærheten, og vi har det gøy. Intervjuet kommer ikke på tv før på torsdag, så jeg kan jo liksom ikke spoile alt sammen. Jeg kommer til å legge ut filmen på bloggen når det er ute, slik at dere kan se. Jeg har hatt en kjempemorsom dag med Axel, definitivt! Gled dere til torsdag, imens kan dere se disse bildene som en prøvesmak på dagen min.

7 kommentarer
  1. Fyfaen du dreit deg ut på dagens episode. Når PH begynte så dreit jeg i Amy, Maria, Simone og Siri, og heide kun på deg. Men akkurat nå så heier jeg på alle de andre og håper egentlig at du ryker ut. Jeg heide hvertfall ikke på Ann Marielle, Mats og Nicolai (på starten) men akkurat nå gjør jeg det.
   Og ikke kom med unnskyldningen om at PH er et spill og at alle er venner på utsiden uansett BLA BLA BLA.. Fordi det du gjorde var virkelig ikke nødvendig på noen som helst måte. Selvfølgelig er det forståelig om noen gjør sånt for å safe seg selv, men det hadde jo ikke vært så stor forskjell om du hadde holdt munnen klappet igjen? LOL.
   Du virker som en attention whore som absolutt gjør alt inne på hotellet for at alle guttene skal få øynene på deg og le, Aurora-show er faktisk nok. Du trenger ikke å dra den lenger.
   Hvis du ikke slutter med å være så sulten på oppmerksomhet fra andre mennesker, så foreslår jeg at du kontakter nærmeste psykolog. Hvis du følger dette rådet så kommer du til å takke meg i fremtiden. Amen!

  2. Anonym: Jeg tror ikke du har mye innsikt når du skriver dette. Spesielt når jeg ser at det er skrevet halv ett på natten.. Nå etter PH har jeg faktisk fri, så jeg kan være oppe så lenge jeg vil, men jeg håper da at du har annet å gjøre enn jeg har?

   Håper du skrev dette fordi du er en trofast seer, mer enn at kan skrive noe slikt til andre. Jeg skrev at PH er et spill nettopp pga folk som uttaler seg på denne måten. De fleste må være med på programmet for å forstå hvordan det er å være der.

   Det er slik som du sier, at jeg ikke hadde trengt å si noe som helst den kvelden, men der og da føltes det som om det kunne være avgjørende. Du kan desverre ikke fortelle meg spillereglene på et spill som ikke har regler. Jeg ser jo så klart hva som kunne vært gjort annerledes, og det er jo nettopp derfor vi lærer så mye av å være på hotellet!

   Å kalle meg attention whore er jo helt unødvendig på alle mulige måter. Du har sett meg i episoder på 45 min i 7 uker, det betyr vel ikke i det hele tatt at du kjenner meg som person…? Synes du er veldig ufin i måten du uttaler deg på.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg