“Det er et spill”

Det er veldig mange av Paradise Hotel- deltakerne som får mye refs på nettet om hva de har gjort galt inne på PH. Noen blir veldig provoserte av å se på Paradise, nettopp fordi folk lyver og går bak ryggen til hverandre. “Spillet” startet allerede i skuespilleruken, da vi jentene begynte å føle på vårt innstinkt for å overleve. Jeg skal innrømme at jeg selv den uken ikke hang med i det hele tatt, jeg var alt for snill og naiv til å lese spillet. I uke 2 og 3 ser vi at Casper lyver og lyver for Ann Marielle. Sist torsdag så vi at Christer ikke støttet Ole Fredrick. Det er hele tiden mye som foregår, og i PH må du tenke to steg frem. Jeg har selv spilt et meget spill inne på hotellet selv, men ikke fordi det er gøy å lyve, gå bak ryggen til hverandre osv. Alle som er inne på hotellet har spilt på hver sin måte. I starten har ting gått ganske rolig for seg, men ettersom det blit tydligere allianser, er hver og en av deltakerne nødt til å se hva de selv kan gjøre for sin egen trygghet. Tråkker du ett steg feil inne på hotellet, så kan det fort avgjøre skjebnen.

Er like glad i alle disse jentene fortsatt! 

Det jeg vil frem til, er at PH ikke er en ferie. I finalen skal det stå igjen to par. Spiller du ikke spillet, så går du fort ut. Det er forskjellige måter å spille på. Den beste tingen er jo om det er mulig å være så ærlig som mulig. Men det er forskjell på å være taus og ærlig. Det finnes ikke en eneste deltaker som ikke har løyet, gått bak noens rygg eller rett og slett ikke fortalt noe som har vært avgjørende. Jeg skulle ønske at tv-seerne kunne forstå at det blir for dumt å sitte og slenge slemme kommentarer til noen av oss, for vi har faktisk bare forsøkt å overleve inne på hotellet. Ingen av oss er onde. Casper fikk utrolig mye hets etter sin taktikk ovenfor Ann Marielle. Men Casper er egentlig en snill og hyggelig gutt, som spilte spillet på en måte som ikke var ærlig, som han trodde kunne være avgjørende for hans fremtid på hotellet. 

Spillet tilspisser seg mer og mer etter hver uke som går. Hittil har jeg så godt som kun fått positive tilbakemeldinger av dere der ute, men jeg vet at ettersom det blir mer intenst på tv, vil også seerne føle sterkere og sterkere ting ettersom de følger med. Jeg synes bare at leserne, slik som deltakerne må ha tanken i bakkhodet: Det er et spill. Det er mange som lurer på hvordan vi klarer å komme overens med hverandre på utsiden, og det er nettopp fordi vi vet at det er et spill..

Håper dere forstår hva jeg vil frem til.. Jeg synes det er trist å se at folk kan skrive så slemme ting til andre. Vi deltakere er bare mennesker vi også, og vi føler ting like mye som folk flest. 

XOXO

//

16 kommentarer
  1. Selvom det er et spill, så taes mange valg enn ikke må ta.
   Og hvis man tar tøffe valg, så sier det mye om personen.
   Man kan ikke bare endre personeligheten helt. Kan ta et eksempel Ole som bare viste seg som den mest positive og snille personen. Han var 110% seg selv og valgte å ikke dolke noen i ryggen det inne. Sånn er Ole til vanlig og. Så enn skal ikk skylde på at det er spill. Kommer mye til samvittighet og hva en står for;kr

  2. Mona: Her har du mye rett, men det er veldig viktig å skille mellom spillet på hotellet og hva som ville skjedd i virkeligheten. Det handler om å klare å tilpasse seg spillet. For å vinne, så er du nødt til å ta vanskelige og tøffe valg, hvis ikke kommer det noen og tar deg om du er for naiv.. Det er psykisk hardt å være på hotellet.

  3. digger deg, aurora!!<3 du er mitt forbilde<3 Jeg elsker å se på videoene dine! du er så morsom,søt,positiv,blid og alt positivt<3 Du sier så mye bra og jeg får masse inspirasjon fra deg! looooveee yoouu<3

  4. Jepp! Men da igjen.. Det er ikke alle som velger å ta sånne sjipe valg. Fordi er ikke alle som eier den personligheten inne på hotellet. Enn er endre sterke spysisk hvis man velger å gjøre noe annet enn det spillet vil:) Det er rett og slett sånn det er

  5. hva snakker du om aurora??????? flere av dere,.,. du casper og resten av de første gjestene lo og ga blaffen i ann mariell da hun var såret og gråt.,,. det handler ikke om spill,.,. det handler om å oppføre seg skrekkelig stygt. jeg jobber i barnehage,.,. sånt lærer jeg barn at de ikke skal være. bli voksen da!!!!!!!

  6. Hei, the prince!
   Du må være fullstendig klar over at du som seer kun får se 43 minutter av 24 timer per episode. Det er dessuten noe som heter klipp og lim, noe produksjonen bedriver for å lage tv. Det er til og med sånn at noe som skjedde i uke 10, kan plutselig dukke opp i uke 5, og kun ved klipp og lim, kan det få en helt annen betydning. Dette var vi som deltakere oppmerksomme på da vi sjekket inn. Vi ga produksjonen all rett til å gjøre det de ville. Dette sier jeg ikke som en unnskyldning fordi du poengterer en uhørt situasjon, i dette tilfellet Ann Marielles gråt. Den dagen hun gråt og Casper bare gikk fra henne, var jeg faktisk oppe på rommet og trøstet henne, og det var oppriktig selv om Ann Marielle og jeg spilte mot hverandre på hotellet. Da Casper fortalte meg at hun lå oppe og gråt, løp jeg opp på Jupiter og trøstet henne, og sa: “Det er helt greit at dette er et spill, men det skal ikke være sånn at folk ligger og gråter”. I stedet for å ta med det, har produksjonen vist at Mats er der, mens vi andre sitter i loungen og synger “That’s what friends are for”, som for øvrig er tatt helt ut av sammenheng. Vi pleide nemlig å synge hver kveld, i mangel på musikk.
   Når du selv poengterer at du jobber i barnehage, og reagerer så kraftig på adferd som foregår inne på Paradise Hotel, synes jeg du bør gå inn i deg selv, fordi du er ganske bastant, og lite hyggelig i dine kommentarer mot deltakerne på bakgrunn av et snevert bilde.

  7. Jeg så videobloggen din med spørsmålsrunden. Synes det er litt rart at den du har best kontakt med etter Paradise er den du kjempet hardest for å få ut og oppførte deg dårligst mot. Hvordan har det skjedd? Ble dere venner da dere kom ut fra hotellet da eller?
   Jeg digger deg, og liker at du er med på paradise, men måten du er mot Ann Marielle der inne synes jeg egentlig er litt uoppfordret i og med at hun så langt igrunn ikke har gjort deg noe galt? Kan du forklare? For jeg skjønner det ikke helt.

  8. the prince: Husk at 24 timer blir til 40 minutter. Det er faktisk flere som ble litt engstelige da Ann Marielle var lei seg, og faktisk trøstet henne. Du som alle andre seere glemmer fort alt som dere ikke får sett på tv. Det er ingen regler eller normer inne på PH. I vårt virkelige liv blir vi aldri satt i en slik setting. Det er aldri noen utenfor som kommer til å forstå hvordan det var på hotellet.

  9. Mali: Hei! Du må nesten vente og se i forhold til Ann Marielle. Det er 24 timer for deltakerne på ekte, 40 min for dere, og det var ikke bare jeg som ville ha henne ut, men hun ville også ha meg ut. Men jeg følte jeg veldig usikker på Mats, og da gikk det veldig fort over på henne siden jeg tenkte at hun og han var i samme båt. I tillegg, så er det som sagt et spill. Jeg er venn med flere som har gått bak ryggen min på hotellet, og det er fordi hotellet endrer alt av moraler og vanlige livsregler. Det forstår de fleste av oss, og derfor er vi kjempegode venner nå 🙂

  10. hei ole og aurora,. takk for svar! jeg kan bare uttale meg om det som jeg har sett av,.,. nemlig 40 minutter av 24 timer om dagen. forstår at tv 3 klipper og limer,.,. men hva dere har gjort som er positivt vet ikke jeg om når det ikke er vist.. jeg uttaler meg bastant fordi det er det jeg har fått sett av dagene deres…. Ole: jeg rakker ikke ned på dere,, men på oppførselen deres mot ann mariell,.,.( det som jeg har fått sett.,. ( det jeg ikke har sett vet jeg som sagt ikke)(kan ikke ha et annet bilde noe npr jeg ikke har fått sett A og B) om tv3 ikke har vist at du trøstet ann mariell så er jo det kjempedumt,.,.

  11. aurora du har sikkert et godt poeng med at vi som ikke var inne på hotellet ikke helt vet hvordan det egentlig er. men vi seere kan jo bare uttale oss om det vi har sett og sette det i et perspektiv… det er alltid en grunn til hvorfor ting skjer.. men jeg vet at hvis jeg hadde vært medlem et år og vært med fra starten så hadde jeg nok ikke prøvd å få ut nye medlemmer. det er i lengden ikke god taktikk. de får ofte fordeler og fredninger. tror jeg bare hadde vært meg selv. snakket med alle. prøvd det jeg kunne for å gjort alt for at det ble morsomt å være der for alle. være en ærlig spiller som ann mariell er!!!!

  12. beklager at jeg spoiler for de som ikke ser på viaplay. men mandagens episode der du aurora og ann marielle blir venner igjen er en av de koseligste ph episodene de siste årene:) utrolig rørende rett og slett:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg