Realitycheck! – Tilbake til virkelighet

Å være tilbake til leilighet, hundene, venner og familie føles veldig surrealistisk!

Jeg er blitt komfortabel med et liv med “all inclusive”. Jeg har ikke tenkt på å i det hele tatt re opp sengen min!! Jeg har på en måte ikke hatt bekymringer i det hele tatt.. Selv om det befinner seg en ekstrem angst sekundene før Pandoras eske åpner seg, så er det jo tross alt en uekte virkelighet. Innerst inne har jeg jo visst at virkeligheten rundt meg inne på Paradise ikke er ekte, men kun et spill for voksne mennesker. Det er veldig mange vaner jeg har fått på paradise som ikke fungerer i mitt daglige liv. Visste dere at lysene blir skrudd av for oss? De første nettene i Norge har jeg sovnet med lyset på fordi jeg er vendt med at noen skrur det av for meg… Sist jeg møtte et nytt menneske i en samlet gruppe, sa jeg: “Kan ikke du fortelle litt om deg selv, da?”, akkurat som om vedkommende var ny deltaker på Paradise Hotel… OG når jeg henter posten min, så tenker jeg BREEEEV!

Nå er det virkelig tilbake til virkeligheten. Faktisk er det mange rare følelser rundt å være tilbake. I noen tilfeller kan det føles ensomt og i andre veldig behagelig. Jeg kjenner at jeg er sliten, og at jeg sover veldig lenge. Hittil har jeg ikke sett så mye etter jobb, i og med at jeg har trengt litt tid til å bare føle på det å være tilbake. Det eneste jeg har gjort siden jeg kom hjem, er å gå tur med hundene, lange turer hver dag. 

Men, én ting skal sies, og det er at det er helt fantastisk å se HUNDENE igjen!! Mine helt fantastiske små har aldri vært så blide og fornøyde som nå!! Her er et bilde av de vakre små som jeg tok på julaften i fjor! 

18 kommentarer
  1. Jeg heier på deg Aurora! Men hva skjedde med hundene når du var på Paradise? dere fikk jo ikke lov til å si hvor dere dro, men folk begynte vel å lure når dere var borte i 2 måneder

  2. Kunne du si til folk at du skulle være med på PH?:) Eller måtte det være hemmelig. Og hvist du kunne si det til noen, hvem var det da?

  3. Nommin,så fine hunder :)<3
   Ser nå på bloggen din at du utrolig herlig 🙂
   Ha en fin kveld videre 🙂

  4. Er det lovlig av deg å si at du akkurat kom hjem? Da skjønner vi at du ikke sjekker ut før finalen…. Hmmm…..

  5. Hei
   JEg registrerer at du bruker ordet etikette, ekstremt mye.
   Vet du egentlig hva etikette er?
   De sammenhengene du har brukt ordet, er ikke helt passende.

  6. I en opptreden i et felles selskap, som Paradise Hotel, ville det være mye mer korrekt å bruke TAKT, og ikke ETIKETTE. Da etikette er noe man bruker i Royale og Adelige omstendigheter:)
   Men du er absolutt inne på noe, du må bare forstå hva som er rett bruk.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg