Hva er egentlig så fantastisk med Paradise Hotel?

Paradise Hotel er kjent som det store “skandalehotellet”. Programmet har fått mange til å skape store fordommer mot deltakerne og konseptet i seg selv.

Til tross for alle fordommene og de nedlatende tankene, så er det allikevel et så populært program at seertallene er gode. Det er veldig mange unge mennesker som følger med, inkludert meg selv. Personlig har jeg alltid sett på Paradise Hotel med et åpent syn. Selvfølgelig hender det deltakere kommer med kommentarer som ikke er de skarpeste, men det betyr ikke at hotellet er fullt av idioter. Da jeg selv skulle reise ned til Mexico hadde jeg sett for meg jenter og gutter som fulle av silikon og kun var opptatt av utseendet sitt. Det motsatte ble bevist. Jeg ble først kjent med 4 fantastiske jordnære og søte jenter! Siri, Amy, Maria og Simone er jenter som har hver sin fantastiske personligheter. De er smarte på hver sin måte, de er vakre på forskjellige måter, og de er seg selv! Hvis vi skal slutte å være så utrolig overflatiske, så kan vi se at disse jentene ikke er dumme i det hele tatt! Det samme gjelder alle guttene og de nye gjestene. INGEN jeg har møtt inne på hotellet er dumme. Vi er alle mennesker, så vi kan være egoistiske, trangsynte og naive; men jeg gjentar: Ingen er dumme! 40 minutter av 24 timer blir gjort til tv, og tv skal være underholdende, og da synes jeg det er på sin plass å ta med alle de morsomme kommentarene!

 

Å være med på hele konsepet rundt Paradise Hotel er et ekte eventyr! Jeg er sikker på at HELE norges befolkning hadde hatt den samme følelsen som jeg har hvis de hadde deltatt. Så klart, noen ville nok vært med hvis det ikke hadde vært kameraer og mikrofoner, men det kan jeg virkelig leve med etter en så fantastisk opplevelse! Det er så mange mennesker der ute som er redd for hva alle andre mener og sier om dem. Men hvis du stiller deg selv et spørsmål: Har du lyst til å opleve å møte nye venner for livet, lære om deg selv på en helt ny måte, utfordre deg selv, dra på en lang ferie, drikke alkohol, være med på å skape underholdning, utfolde deg uten bekymringer? Veldig mange vil akkurat dette, og da ser du hvorfor jeg og mange andre faktisk har meldt oss på Paradise Hotel. Det er ikke fordi vi er dumme eller ikke vet bedre. Vi tar ikke oss selv fullt så høytidelig, og vi tør å vise hvem vi er på godt og vondt.

Hva om du kunne få lov til å gå inn i deg selv på en helt ny måte? Glemme forpliktelser hjemme som vanligvis hindret deg i å være deg selv optimalt. Hva om du kunne være på et av de vakreste stedene du noen gang har sett uten en telefon som oppholdt deg, og omsvermet av mennesker som du var blitt kjent med på en helt annen måte enn facebook og felles bekjente? Menneskene inne på hotellet blir din nye familie og det eneste du forholder deg til. Følelsene blir forsterket enormt, og du endrer mye perspektiv på ting!

Paradise Hotel er et spill. Det er et psykisk spill der du utfordrer personlige moraler og grenser. Du trodde kanskje ikke du var så sterk som du trodde, eller du finner ut at du ikke var så hard og tøff som du og alle rundt deg alltid hadde trodd. Du finner ut at du må takle følelser og situasjoner du aldri ville havnet i uten å være med på en slik reise. Du lærer å heve deg selv, stole på deg selv, og du lærer plutselig å virkelig stå for dine egne valg og meninger. Du får en haug med selvinnsikt, og du kan pluselig lese menneskene rundt deg på en helt ny måte! Du lærer at DU er bra nok!

Det jeg vil ha frem, er at dette er en opplevelse som er LÆRERIK. Det finnes mange “idioter” der ute som faktisk skulle forsøkt å dra på et slikt eventyr for å virkelig forstå at Paradise Hotel er noe helt egenartet og fantastisk å være med på. Mange tror også det er lett å komme med, men her skal du faktisk gjennom flere prosesser enn den du fyller ut på nettet for å komme med. Ikke minst må du være psykisk stabil nok til å takle alle påkjenningene som også følger med en slik opplevelse.

4 kommentarer
  1. Du skriver så utrolig bra og i dette innlegget beviser du det motsatte av hva veldig mange mennesker tenker om folk som melder seg på pærra. Du beviser at du er en jordnær, smart, vakker og selvstendig jente og ikke en person som kun er ute etter sex og festing!
   Du meldte deg på fordi du ville oppleve noe helt sinnsykt og jeg er så glad for at du deler opplevelsene du hadde inne på hotellet med oss!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg